Results 1 to 4 of 4

Thread: Blank Screen

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    New Jersey
    Posts
    306

    Default Blank Screen

    Hi Guys,
    Today, my computer turns on, mouse emits red light when raised, seems everything is working nine but no screen. Is that possible? I checked all connections but nothing happens. Any way to trouble shoot? Or, just replace the video card.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Grangeville, ID USA
    Posts
    9,123

    Default

    What computer - G4? no chime?

    PRAM reset?

    If a powerPC machine try booting to opren firmware by holding the Command+Option+O+F keys.



    You will have to tell me more or post this on your old thread if it relates.

    Rick
    molṑn labe'
    "I am a mortal enemy to arbitrary government and unlimited power. I am naturally very jealous for the rights and liberties of my country, and the least encroachment of those invaluable privileges is apt to make my blood boil."
--Ben Franklin

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    New Jersey
    Posts
    306

    Default

    Hi Ricks,
    Thanks. Its an xserve. No chime. All lights are on including drives and the red light in the mouse. I can hear all fan working.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    on the landline, Mr. Smith
    Posts
    7,787

    Default

    G4, G5, or intel?

    The PPCs have a separate video card, so yes, it could be that. If so, you should be able to remote into it…if you ever had it setup that way. Any idea if the services are working (file sharing, etc).

    You can shut it down and reseat the video card, or try moving it to the second PCI slot too.
    "Imagine if every Thursday your shoes exploded if you tied them the usual way. This happens to us all the time with computers, and nobody thinks of complaining." -- Jef Raskin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •