Results 1 to 5 of 5

Thread: Installed 10.5.4 - DVD won't read!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Albury, NSW, Australia
    Posts
    135

    Default Installed 10.5.4 - DVD won't read!

    I'm running an old DA G4 with a 933 CPU. Recently upgraded from 10.3.9 to 10.5.4 and the DVD drive will no longer read DVD's. The error message is:- "No valid device can be found for playback."

    I've searched around for a solution but can't find anything.

    Drive is a Pioneer DVR-111D

    Thanks
    Bernard
    The Meek Won't Want It!

  2. #2
    Join Date
    May 2001
    Location
    1hr N/W of LA LA Land
    Posts
    3,318

    Default

    It won't read DVDs in general or just commercial DVDs? Could be a region issue with the OS.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Albury, NSW, Australia
    Posts
    135

    Default

    Hi M.Brane
    Reads data disks OK but no movies at all.

    Bernard
    The Meek Won't Want It!

  4. #4
    Join Date
    May 2001
    Location
    1hr N/W of LA LA Land
    Posts
    3,318

    Default

    Looks like a region issue.

    Don't know a whole lot about how that stuff works, but I know you can run into problems with it sometimes.

    http://en.wikipedia.org/w/index.php?...D_region_codes

  5. #5
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    NW Montana
    Posts
    8,197

    Default

    I have a Pioneer DVD-RW DVR 116D. I recently put it in my DA a Dual 1.6 Giga running 10.5.6 and have had no problems.

    I have not tried a movie on DVD.
    Music DVD/CD's seem fine.

    I figured I'd need a firmware update or something - but not yet. Maybe you might.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •