Results 1 to 3 of 3

Thread: Photo attachments don't wind up as attachments

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Colorado
    Posts
    29

    Default Photo attachments don't wind up as attachments

    Occasionally I sent photos as attachments using Apple's Mail email program
    that don't appear as attachments to the recipient. The photos are embedded(for lack of a better term) in the email. The recipient isn't able separate the attachment from the email. This only happens when the recipient
    is on a Windows operating system. I have the "send Windows friendly attachments" marked. Not all windows users have this problem.

    Any ideas why this is happening? Does it depend on which email program or which version of Windows the recipient is using?

    Thanks

    John Blake

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    66

    Default

    John,


    I work with Macs as well as several variations of Windows machines and have occasionally had the same problem. Some mail apps will be able to recognize an attachment and some don't. It does seem to make a difference which OS and mail app is used. Since I can usually get what I need of of an email I haven't pursued the problem much. I'll do some research and see if I can't find an easy solution for the problem. It's possible that somebody else here will have a ready solution.

    Brian.

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Colorado
    Posts
    29

    Default

    Brian

    Thanks for your reply. I'm not going to lose any sleep over the fact that some people can't open my email attachments since it's a problem I don't have any control over.

    Let us know if you are able to come up with something.

    Thanks again

    John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •