Results 1 to 4 of 4

Thread: G4s Modem seems DEAD

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Boise
    Posts
    989

    Confused G4s Modem seems DEAD

    The computer is a DA DP533, it's got 768MB RAM, & TIGER in the tank.

    The modem seems dead. Going to Network, in System Pref, Shows Ethernet and Firewire. Firewire? But not modem. My guess is it's dead. It was not lined up in the case correctly so I moved it back into place to plug the phone line in, this was before going to Network. Think it's dead?

    If it is dead then I need a modem. Haven't needed to get a modem since I used the SE30. I haven't a clue about them today, any suggestions?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Under the Midnight Sun
    Posts
    656

    Default I think I have one..

    Let me look later today, you can have for the cost of shipping.
    MacBook Pro Uni 2.4GHz with express card slot

    iMac G5

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Boise
    Posts
    989

    Cool

    A generous offer that will not be refused! If you do find that wayward modem, e-mail me with the spacifics.

    THANKS!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Boise
    Posts
    989

    Default Fly Like An Eagle

    Time keep slipping, slipping into the future.....

    So I bought one on ebay, close the closet door and put the flashlight away, until some other day.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •