Search:

Type: Posts; User: timmaggio; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,614

    I just upgraded to 10.1.5, and the problem...

    I just upgraded to 10.1.5, and the problem persists. Any suggestions on how
    to get the internal modem to reset properly (if that is, in fact, the problem)?

    TIA
  2. Replies
    2
    Views
    1,614

    All, I just upgraded OSX to 10.1.4 in order to...

    All,

    I just upgraded OSX to 10.1.4 in order to get my IDE/Firewire enclosure to work properly. All that is working just fine. However, I have noticed odd behavior from my modem.

    From the time...
  3. Replies
    9
    Views
    1,317

    Thanks! I finally downloaded the right utilities...

    Thanks! I finally downloaded the right utilities (v. 2.7, I hope is the latest). It seems like I get 14MB/s sustained write and a smoking 178MB/s sustained read. Is this really possible?

    Thanks...
  4. Replies
    9
    Views
    1,317

    Sorry - forgot to ask about ATTO tools. I go to...

    Sorry - forgot to ask about ATTO tools. I go to their site to get their toolset, but from the "Applications/Tools/Utilities" link, the package selections are:

    Express PCI Host Adapter Utilities...
  5. Replies
    9
    Views
    1,317

    So how do I calculate throughput? One website...

    So how do I calculate throughput? One website stated that it was filesize*2 / wallclock time. Does this sound right?

    I know there are other metrics for testing device performance, but this is...
  6. Replies
    9
    Views
    1,317

    I just started using granite digital firewire/ide...

    I just started using granite digital firewire/ide enclosure (oxford 911 bridge) with an IBM deskstar 80G/7200 drive. It works fine (at last), and am doing some tests with it. First, I am assuming...
  7. I just picked up a granite digital ide/firewire...

    I just picked up a granite digital ide/firewire enclosure using an ibm deskstar 80G/7200 IDE drive. Had some problems w/ OSX, but 9.2.2 worked fine. I was using 10.1.0, and finally upgraded it with...
  8. Replies
    4
    Views
    1,777

    lasvegas: A friend of mine suggested basically...

    lasvegas:

    A friend of mine suggested basically just that: create a new account, and copy anything you need from the old one over manually. That worked.

    Before I did that, however, I managed to...
  9. Replies
    4
    Views
    1,777

    I recently upgraded OSX 10.1.x to 10.1.3, and the...

    I recently upgraded OSX 10.1.x to 10.1.3, and the entire upgrade process went fine. The reason I upgraded was to handle a new firewire/ide enclosure I just bought, but was not working properly. ...
Results 1 to 9 of 9