Search:

Type: Posts; User: damsel in distress; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    31
    Views
    4,354

    *sigh* Hi folks- I really hate to bother you...

    *sigh* Hi folks-
    I really hate to bother you again. You've all been so helpful already.

    I have been using my Studio Array as an alternate start-up disk running system 9. When booting from the...
  2. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi Kaye- I've done all the fine tuning you...

    Hi Kaye-
    I've done all the fine tuning you suggested. I am now able to capture 640x480 with only one frame dropped, which I think is great!!!
    So, it would seem to me that files I copy back and...
  3. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi folks- Thought I'd give you an update. I was...

    Hi folks- Thought I'd give you an update. I was able to get a used jackhammer card on ebay. Well, swapping that with mine did absolutely no good. I then tried switching to a different SCSI...
  4. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi Kaye- The SCSI probe that reports a...

    Hi Kaye- The SCSI probe that reports a termination problem is 3. something. Yes, SCSI probe 5.1.2 doesn't mention any termination status. Also when I use SCSI Director none of the drives appear...
  5. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi folks- I changed the jumpers as suggested by...

    Hi folks-
    I changed the jumpers as suggested by trag. Unfortunately my termination problem still exisits. Oh, kaye, I forgot to mention that I also switched nubus slots as you suggested.

    This...
  6. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi all- You're all being such a great help to...

    Hi all-
    You're all being such a great help to me. I will try the new "configuration" when I get home from work tonite. Thanks....you're my buds!!

    Karen
  7. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi folks- Kaye, I still had the same termination...

    Hi folks-
    Kaye, I still had the same termination problems with the Studio Array after making the changes you suggested. I have no experience or knowledge to back this up but, I keep getting this...
  8. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi Kaye- I just wanted to ask you one more...

    Hi Kaye-
    I just wanted to ask you one more question. Which drive do I jumper the top set of J01 pins?
  9. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi guys- Kaye, I've opened the Studio Array and...

    Hi guys-
    Kaye, I've opened the Studio Array and I'm gonna try to give you an ASCII "picture" of what I've found.


    -------------------------------{oo}
    -------------------------------{oo}
    this...
  10. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi all- First I'd like to apologize for leading...

    Hi all-
    First I'd like to apologize for leading you on a "PCI" wild goose chase. I'm really sorry about that.

    Kaye-
    I've pulled the card out of my mac. There were three light blue resistor...
  11. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hello again folks- Here's some additional...

    Hello again folks-
    Here's some additional information. I'm running an 8100/110 machine with nubus cards.
    Lasvegas, Iam using the Jackhammer control panel but there isn't (as far as I can tell)...
  12. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi Doc- Thanks for your speedy response. I...

    Hi Doc- Thanks for your speedy response. I remember now some other details I left out of my first posting. I was trying to pin point just which device and/or scsi bus was causing the termination...
  13. Replies
    31
    Views
    4,354

    Hi folks- I recently added an external jaz drive...

    Hi folks- I recently added an external jaz drive to my "regular" scsi chain which includes a zip 100 drive. I had to remove an old Syquest drive to do this. I also have a Studio Array with a...
Results 1 to 13 of 13