PDA

View Full Version : Podracer on a G5?



Damien
08-15-2004, 03:48 PM
Has anyone made this work?

Jazzbo
08-15-2004, 05:12 PM
Nope (haven't tried it over at Rick's). But I have run it on my G4 Dually under Classic with a Wingman or Saitek stick.

Jazzbo

Damien
08-15-2004, 06:34 PM
Nope (haven't tried it over at Rick's). But I have run it on my G4 Dually under Classic with a Wingman or Saitek stick.

Jazzbo

For me the installer won't run and if I install manually the game won't run either :-( But Kaye solved my G4 card problem and it runs great now on my 8500 G4/Voodoo 5

Jazzbo
08-15-2004, 07:02 PM
Glad you're in, at least! Podracer's the only race game I've ever enjoyed. I keep looking for an OS X game that's got similar racing fun, but ain't found one yet.

Jazzbo