PDA

View Full Version : 9600 200mhz into 8500 ???



Spike
02-23-2001, 06:39 PM
My question is ... will a 200 mhz processor out of a Powermac 9600 work in a Powermac 8500?

Thanks

Louie
02-23-2001, 07:02 PM
Yes.

Just don't try to use a 250, 300 or 350 Mach 5 board in it.

Spike
02-23-2001, 07:16 PM
Thanks

professor
02-23-2001, 09:32 PM
I put one in my 9500 and it works great. Chris, thanks again for the card.