PDA

View Full Version : Monitor acceleration



Anthony
06-05-2001, 02:31 PM
I just hooked up a Silicon Graphics 20" monitor with a Sony tube. It starts up fine but the Twin Turbo Accelerator extension causes a conlict. The icons appear with the names unreadable. I have to turn the extension off so as a result the refresh rate is very slow.

mactheripper
06-05-2001, 10:00 PM
Are you running the sgi through an adapter? Sometimes that causes problems.

Please post your full system description, complete with make of Mac, RAM, installed PCI cards, storage devices, previous monitor configs, and MacOS version and version #s of all drivers.

Suggestion: Apple System Profiler has all this in one easy package.

Anthony
06-05-2001, 10:46 PM
Using adapter on Power Tower Pro 225, Mac OS 8.6, 224 MB Ram, Twin Turbo Card, external Seagate 9.6 HD, internal Seagate 30.0 HD, external ZIP, monitor config is unchanged 1152 x 870 75Hz.

magician
06-06-2001, 02:59 AM
did the ixM software install a resource titled Display Manager 2.0, or Display Enabler 2.0, or something like that? If so, disable it, and let me know what happens.

http://macgurus.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Anthony
06-06-2001, 11:19 AM
Display Manager and Display Enabler not in system. I was running a 21" Radius without any problem. mactherippper mentioned it might be the adapter.

magician
06-09-2001, 02:12 AM
could be.

the easy way out is to simply call Griffin Tech and ask them if you need a different adapter.

Anthony
06-09-2001, 09:04 PM
Could it be that the Twin Turbo software is not compatible with OS 8.6? Where would the upgrade be posted if there is one?

magician
06-09-2001, 10:33 PM
we have a wide variety, perhaps a comprehensive variety, of ixM drivers on our FTP site.

Anthony
06-10-2001, 08:30 PM
Thanks. I'll see what i can find and let you know if it worked.

Anthony
06-10-2001, 09:28 PM
Downloaded Interarchy. Unfortunately it did not even come with a Read Me file to explain its use. Tried to acess ftp.macgurus.com without any luck.

kaye
06-11-2001, 10:07 AM
I was unable to access the Gurus ftp site yesterday and am still unable this morning with Exploder or Interarchy. k

Anthony
06-11-2001, 10:36 AM
I tried getting on the ixMicro web site but it not yet available.

mactheripper
06-12-2001, 01:00 AM
Twin Turbo drivers 4.06.104 are fully compatible with 8.6. I've been running them for a year and a half.

Try downloading from Gurus again.

Anthony
06-13-2001, 12:00 PM
Got on to your FTP site and downloaded the Twin Turbo software. Everything seems to be working fine. Thanks.

magician
06-15-2001, 10:06 AM
sorry about that. We are testing a new FTP server which has much more capacity and should be much faster.

we should have it online for good next week.