PDA

View Full Version : Losing data or something



rhunt000
05-19-2001, 08:05 PM
Has anyone ever started noticing a folder being empty when it's not supposed to be? If I try to replace it, I get a message that it contains files that are in use, but under general info it says 0 k. I have a RAID 0 set up by softraid 2.2.2 and I am wondering if something is going wrong. I have my CPU (XLR8 500 G4) overclocked, could that be a problem? I have two fairly new Quantum 10k II, so I can't imagine one of them screwing up.

Thanks,

Richard

rhunt000
05-19-2001, 08:10 PM
DFA reports an "Invalid Sibling Link" and that DFA can't fix it. Any help is appreciated.

rhunt000
05-19-2001, 08:40 PM
Disk Warrior is awesome! I bought the download and it fixed the problem lickety split.

Richard

magician
05-20-2001, 02:20 AM
I would run Disk Doctor and DFA, as well. Update your drivers, and make sure you are running the latest available firmware on your SCSI host.

rhunt000
05-20-2001, 07:26 AM
Thank you! I will indeed do that. I'm not sure if I can figure out the Miles2 firmware thing. But I'm going to keep trying. Do you know if I should have SmartSCSI 1.03 or 1.06? And I should have "intio.sim" in the INI-A100U2W MAC folder, right?

Thanks,

Richard

kaye
05-20-2001, 01:07 PM
R,

SmartSCSI for Miles U2W should be 1.03. The SIM for Miles U2W should be 1.06. The SIM file must be in the same folder as SmartSCSI for Miles U2W. k

magician
05-21-2001, 04:20 AM
if you read the fine print on our Initio page, down underneath the sales stuff, you will see a detailed explanation of how to update the firmware on that card.

rhunt000
05-21-2001, 08:37 PM
Thanks magician.